Informační systémy ČD jako ukazatel kvality dopravních služeb - Hemza, Pavel (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá možností hodnocení kvality informačních systémů v železniční dopravě.
Czech railwais information systems as efficiency indices of transport services
Keywords: informatika; Informační systémy; Kvalita; Efektivnost; České dráhy