Přestupkové řízení - Veselá, Iva (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce bude sloužit studentům pro pochopení problematiky přestupkového řízení, měla by usnadnit orientaci v současné právní úpravě a pomoci se orientovat v aktuálních problémech, souvisejících s pácháním přestupků a trestáním jejich viníků.
Offence proceedings
Keywords: přestupky; správní orgány; přestupkové řízení; průtahy řízení; offenses; authorities; offense proceedings; delay in the proceedings