Hodnocení úvěrové způsobilosti klienta ČSOB, a.s. - Vincencová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce je zaměřena na problematiku hodnocení bonity klientů ČSO, a.s. Jsou zde popsány bankovní úvěrové produkty a postup při získávání úvěru až po jeho konečné zajištění.
Evaluation of the credit kompetence of a klient of ČSOB, plc.
Keywords: hodnocení; klienti; Československá obchodní banka, a. s.; úvěrový proces