Buzzy očima dítěte - Dostálková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce na téma "Buzzy očima dítěte" se zabývá problematikou procedurální bolesti a její možnou eliminací s konkrétním zaměřením na distrakční metodu Buzzy. Cílem je zjistit s jakým efektem Buzzy pracuje, jestli má smysl jeho použití v rámci procedurální bolesti a jaká je reakce dětí na tuto distrakční metodu. Praktická část je zpracována pomocí polostrukturovaných rozhovorů a pozorováním a uvádí efekt Buzzyho především z pohledu dětí.
Buzzy by the children´s eyes
Keywords: Buzzy; distrakční metody; děti; procedurální bolest; venepunkce; Buzzy; distraction methods; children; procedural pain; venipuncture