Pohled na profesi všeobecné sestry očima laické veřejnosti - Tomanová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2021)
Tématem bakalářské práce je profese všeobecné sestry a současný pohled laické veřejnosti na její osobnost, role, postavení/prestiž ve společnosti, možný vliv sdělovacích prostředků na hodnocení této profese a vzdělávání z historického a současného hlediska.
A view of the nursing profession in the eyes of the general public
Keywords: všeobecná sestra; osobnost; prestiž; kompetence; vzdělávání; general nurse; personality; social status; education