Zefektivnění procesu zpracování objednávek v kombinované přepravě - Novotný, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato diplomová práce se zabývá zefektivněním procesu zpracování objednávek v kombinované přepravě. V první kapitole jsou charakterizovány jednotlivé subjekty, kterých se tento proces týká a následně je samotný proces zanalyzován. V další kapitole jsou dle výsledků analýzy identifikována problémová místa procesu a jsou navržena opatření, která by mohla přinést zlepšení. Návrhová část definuje zvolené opatření ke zefektivnění procesu a popisuje jeho implementaci do praxe. Poslední kapitola poskytuje zhodnocení přínosu návrhu z hlediska času a finančních prostředků.
Streamlining the order processing process in combined transport
Keywords: zasilatelé; kombinovaná přeprava; kontejnery; přístavy; EDI; dopravci; rejdaři; automatizace; forwarders; combined transport; containers; ports; EDI; transporters; carriers; automatization