Vývoj imunitního systému v embryogenezi a po narození - Graclíková, Hana (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem imunitního systému během embryogeneze a po narození. Popisuje obecné mechanismy a buňky imunitního systému od jejich vzniku až po jejich dokončený vývoj v období po narození člověka. Tato práce taky popisuje spojitost mezi výživou novorozence, očkováním a vývojem imunitního systému.
Immune system development in embryogenesis and after birth
Keywords: immune system; embryogenesis; infant feeding; vaccination; imunitní systém; embryogeneze; novorozenci; výživa; očkování