Začlenění vybrané oblasti Moravskoslezského kraje do integrovaného dopravního systému - Večeřa, Martin (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce je v první části zaměřena zejména na analýzu současného stavu řešené oblasti, kdy je řešena analýza území, analýza dopravní obsluhy a analýza tarifního řešení, přičemž informace jsou čerpány ze zdrojů uvedených v seznamu použité literatury a z dat poskytnutých společností Koordinátor ODIS s.r.o. a dopravcem ČSAD Frýdek-Místek a.s. V druhé části se diplomová práce zaměřuje na vytvoření nového konceptu dopravní obsluhy řešené oblasti a to jak po stránce linkového vedení a vazeb mezi spoji, tak po stránce řešení tarifního. Poslední část diplomové práce obsahuje vyhodnocení navrženého řešení a porovnání tohoto řešení se současným stavem.
Inclusion of selected area of the Moravian-silesian region into the integrated transport system
Keywords: integrované dopravní systémy; veřejná hromadná doprava; linky; spoje; tarify; integrated transport system; public mass transport; route; connection; tariff