Emulace činnosti pozemních stanic s pasivní lokalizací polohy letadel - Mlada, David (Univerzita Pardubice, 2019)
Cílem této diplomové práce je návrh a realizace tří typů emulátoru pozemních stanic. Využije se zdroj informací v ADS-B zprávě. Bude se emulovat stanice ADS-B se směrovými anténami. Dále se bude emulovat příjem signálu směrovým zaměřovačem. Třetím typem emulátoru bude pasivní multilaterační systém. Bude řešit umělou chybu daných hodnot.
Emulation of ground station activity with passive location of aircraft position
Keywords: emulátory; pozemní stanice; ADS-B; multilaterace; radiolokace; lokátory; emulators; ground station; ADS-B; multilateration; radiolocation; locators