Možnosti využití dopravních atraktivit pro rozvoj cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji - Eis, Václav (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá možnostmi dopravy pro rozvoj cestovního ruchu. Doprava v oblasti cestovního ruchu slouží nejen k přemísťování osob mezi jednotlivými destinacemi. S dopravou jsou spojeny i nejrůznější atraktivity, které jsou vyhledávanými cíli návštěvníků. Práce se zaměřuje na analýzu dopravních atraktivit v Královéhradeckém kraji a na návrhy pro jejich lepší využití z hlediska cestovního ruchu.
The possibilities of transport attractions utilization for tourism development in Hradec Králové region
Keywords: doprava; cestovní ruch; regionální rozvoje; Královéhradecký kraj; transport; tourism; regional development; Hradec Králové region