Pomocné pohony lokomotivy 753.7 - Kalina, Václav (Univerzita Pardubice, 2004)
Diplomová práce se zabývá návrhem variant pomocných pohonů lokomotivy 753.7. V práci jsou zpracovány změny v konstrukci uložení pomocných pohonů. Na závěr je provedeno porovnání navržených pomocných pohonů se současným stavem.
Auxiliary drive of locomotive class 753.7
Keywords: lokomotivy; pomocné pohony