Služby a jejich konkurenční odlišení ve společnosti Škoda auto, a. s. - Koucká, Andrea (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá péčí o zákazníka v oblasti poskytovaných služeb a zajištěním konkurenční výhody s důrazem na kvalitu poskytovaných výrobků a služeb.
Keywords: Marketing; marketing služeb; služby; konkurenční strategie; Konkurenceschopnost; ŠKODA AUTO, a.s.