Řízení soustavy PID regulátorem - Mako, Petr (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá řízením hydraulicko-pneumatické soustavy PID regulátorem. Obsahuje popis PI/PID regulátorů a konkrétně PID regulátoru KS 20-1. U hydraulicko-pneumatické soustavy byly proměřeny přechodové a frekvenční charakteristiky.
Process control by PID controller
Keywords: přechodová charakteristika; frekvenční charakteristika; PID regulátor