Srovnání vlastností nátěrových hmot s obsahem izometrických a neizometrických pigmentů a plniv - Vasić, Goran (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá přípravou nátěrových hmot s obsahem izometrických a neizometrických pigmentů a plniv. Práce je zaměřena na porovnání fyzikálně-mechanických vlastností nátěrových hmot a porovnává antikorozní vlastnosti nátěrových hmot po zrychlených korozních zkouškách.
Comparison of the properties of coatings containing isometric and nonisometric pigments and fikkers
Keywords: antikorozní pigmenty; Hliník; antikorozní účinnost; objemová koncentrace; nátěrové hmoty