Návrh organizace blokového čištění části města po zimním období - Smetanová, Silvie (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato diplomová práce se zabývá blokovým čištěním po zimním období místních komunikací ve městě Kolíně, které provádí organizace Technické služby AVE CZ Kolín s.r.o. Práce se zabývá analýzou současného stavu a návrhem nového blokového čištění města pro období 2011. Dále je zde uveden technologický postup a právní předpisy pro provádění blokového čištění.
Design organization of the city block cleaning after the winter season
Keywords: blokové čištění; místní komunikace; Kolín; block cleaning; local roads