Školní plán mobility - Mlčoch, Marek (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce zpracovává podklady pro školní plán mobility z dopravního hlediska. Analyzuje organizaci dopravy v okolí školy, rozebírá možnosti přepravy a s pomocí informací získaných dotazníkovým šetřením určuje priority uživatelů systému, popisuje kritická místa a navrhuje vhodná opatření.
School Mobility Plan
Keywords: analýza; bezpečnost; doprava; mobilita; průzkum; škola; analysis; safety; transport; mobility; research; school