Štúdium urychľovacej schopnosti lineárnych kumulatívnych náloží - Hurtosová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2003)
Využití numerické simulace na studium vlivu některých okrajových podmínek dutých lineárních kumulativních náloží na jejich konečný výkon. Ověření výsledků simulace praktickým experimentem na finálním účinku urychleného toku plynných zplodin na referenční desce.
Study of accelerating ability of linear shaped charges
Keywords: detonace; nálože; numerická simulace