Využití hybridních pohonů v městských autobusech firmy SOR - Nešetřil, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2005)
Hodnocení ekonomických a technických aspektů zavedení hybridního pohonu do stávajícího městského autobusu SOR BN 12.
Utilization of hybrid traction in SOR urban buses
Keywords: Městská doprava; autobusy; Hybridní pohon