Možnosti zhodnocení dočasně volných finančních prostředků - Šírek, Luděk (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou finančních produktů dostupných na tuzemském trhu vhodných pro zhodnocení dočasně volných finančních prostředků. V první části jsou produkty popsány a rozděleny mezi depozitní, investiční a pojistně-spořící produkty. Druhá část je věnována modelovým příkladům investiční strategie pro jednotlivé typy investorů se zhodnocením potencionálních výnosů.
Possibilities of Evaluation of Temporarily Free Founds
Keywords: investováni; spoření; zhodnocení; investiční finanční produkty; depozitní finanční produkty; investing; saving; evaluation; financial investment products; depository financial products