FC Hradec Králové - historie klubu - Daněk, Josef (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá historií fotbalového klubu FC Hradec Králové v letech 1945-2005. Poukazuje na změny ve struktuře klubu, ovlivňované společensko-politickým vývojem. Informuje také o sportovních úspěších hradecké kopané.
History of the FC Hradec Králové
Keywords: sport; fotbal; Hradec Králové; historie; 20. století