Analýza realitních akcií - Brunclík, Patrik (Univerzita Pardubice, 2021)
Cílem diplomové práce byla analýza a vyhodnocení modelových portfolií vybraných realitních akcií na zahraničních trzích, které byly zvoleny podle předem stanovených kritérií, včetně komparace s finančními indexy zaměřenými na nemovitosti a následná formulace doporučení pro investorskou veřejnost.
Analysis of real estate stocks
Keywords: investice; investování; akcie; realitní akcie; portfolio; riziko; výnos; korelace; investment; investing; share; real estate shares; portfolio; risk; revenue; correlation