Marketingová komunikace Švestkové dráhy - Dlabajová, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací Švestkové dráhy (a linky U10) v Ústeckém kraji. Práce obsahuje teoretické vymezení komunikace, marketingu a marketingové komunikace. Dále je představena Švestková dráha a její provozovatel, společnost AŽD Praha s.r.o. Provedeno bylo dotazníkového šetření a analýza současného stavu marketingové komunikace Švestkové dráhy. Na základě výsledků dotazníkového šetření a analýzy jsou vytvořeny návrhy, které by měly vést ke zlepšení marketingové komunikace Švestkové dráhy. Nakonec jsou tyto návrhy zhodnoceny.
The Marketing Communication of Švestková dráha
Keywords: marketing; marketingová komunikace; Švestková dráha; AŽD Praha s.r.o.; marketing; marketing communication; Švestková dráha; AŽD Praha s.r.o.