Postavení Českých drah na trhu v období transformace - Jirsová, Zdenka (Univerzita Pardubice, 2003)
Postavení železniční dopravy v národním hospodářství ČR, dopravní politika.
Position of Czech railways in the market during economic transition
Keywords: České dráhy; dopravní politika; Evropská Unie; analýza dopravy