Možnosti čištění odpadních vod v malých obcích - Richterová, Iva (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá problematikou čištění odpadních vod v malých obcích. V práci jsou popsány jednotlivé technologie a možnosti financování.
Possibilities of waste water treatment in the small municipalities
Keywords: Životní prostředí; odpadní vody; čistírny odpadních vod; zdroje znečišťování; způsoby čištění; technologie; čištění odpadních vod