Zhodnocení podnikatelské činnosti internetového obchodu Macenauer.eu - Růžička, David (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zaměřuje na analýzu internetového obchodu Macenauer.eu podniku Jaroslav Macenauer, Ing. - AKVARIUM. Zprvu pojednává o teoretickém základu v oblasti elektronického podnikání zaměřujícím se na elektronický obchod. Dále následuje analýza samotného internetového obchodu Macenauer.eu z jeho designového a funkčního hlediska, na jejímž základě jsou stanoveny návrhy pro zkvalitnění internetové činnosti podniku.
The evaluation of business activity of e-shop Macenauer.eu
Keywords: Macenauer.eu; internetové obchody; internetový marketing; B2C; B2B; Macenauer.eu; e-shops; internet marketing; B2C; B2B