Optimalizace výrobních a skladových procesů ve firmě Polabské mlékárny a.s. - Šťastný, Michal (Univerzita Pardubice, 1999)
Cílem práce je ukázat význam logistiky jako výhodnou investici s vysokou návratnosti. Podává návrhy, které demonstrují jak lze ušetřit náklady použitím jednoduchých nástrojů logistiky.
Optimalization of production and warehouse in a company Polabské mlékárny a.s.
Keywords: Logistika; finance; Náklady; efektivita; Finanční analýza