Zabezpečení objektů pošt s využitím elektronických a jiných zabezpečovacích systémů - Kleňhar, Jiří (Univerzita Pardubice, 2003)
Analýza současného stavu zabezpečovací techniky a její využití v podniku Česká pošta s.p.
Security of post-offices with using electronic and another security systems
Keywords: pošta; rizika; zabezpečovací systémy