Metody hodnocení struktury papíru - Vačkářová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2007)
Struktura papíru a přehled metod pro hodnocení struktury papíru.
Methods of evaluation structure of paper
Keywords: struktura papíru; rastrová elektronová spektrometrie; Hmotnostní spektrometrie; Ramanova spektrometrie