Přístupy k zajišťování základní dopravní obslužnosti - Liška, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2005)
Základní charakteristika problematiky zajišťování základní dopravní obslužnosti.
Approaches to organising public transport service
Keywords: Dopravní obslužnost; jízdní řády; kraj Vysočina