Problematika ekonomického hodnocení kvality a rozlohy zemědělského půdního fondu - Kukeňová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce analyzuje problémy při právní, ekonomické a institucionální ochraně zemědělského půdního fondu.
Problems of economic quality and quantity of agricultural land assessment
Keywords: půdní fond; legislativa; Agentura ochrany přírody a krajiny; Česká inspekce životního prostředí; Fond národního majetku; Dotace