Studium zasychání oxidačně zasychajících pojiv z hlediska synergického efektu mezi metallocenovými komplexy a kobaltnatým sikativem - Šťáva, Vít (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá studiem vlastností metallocenových komplexů na bázi ferrocenu a jeho derivátů při sikativaci oxidačně zasychajících pojiv.
Study of synergic effect between mwtallocene complexes and cobalt drier during oxidative crosslinking in air drying paints
Keywords: sikativa; ferroceny; kobalt; oxidace