Implementace technologie RFID ve výrobním podniku - Mach, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá problematikou rizika spojeným s přesunem materiálu ve výrobním závodu Kiekert v Přelouči na nesprávné místo. Součástí práce je návrh implementace technologie RFID, která eliminuje odhalené riziko a přinese podniku přehledný a spolehlivý přesun materiálu na příslušnou výrobní linku.
Implementation of RFID technology in the manufacturing company
Keywords: zásobování výrobních linek; radiofrekvenční identifikace; implementace nové technologie; Kiekert-CS; supplying production lines; radio frequency identification; implementation of new technology; Kiekert-CS