Návrh zabezpečení firmy - Vávrů, Michal (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce je zaměřena na návrh zabezpečení firmy. Obsahem je úvod do zabezpečení objektů, popis a druhy zabezpečení, popis firmy, její struktury, finanční situace, mise, vize a cílů, současného stavu a vyhodnocení rizik. Tyto informace jsou využity k identifikaci opatření pro zvýšení bezpečnosti, která budou podkladem pro definici rozhodovacího procesu a jeho řešení pomocí metod vícekriteriálního rozhodování.
Proposal for company security
Keywords: zabezpečení firmy; fyzické zabezpečení; elektronické zabezpečovací systémy; vícekriteriální rozhodování; company security; physical security; electronic security systems; multi-criteria decision making