Dopady Industry 4.0 na zaměstnanost v České republice - Šimánová, Klára (Univerzita Pardubice, 2023)
Hlavním cílem bakalářské práce je analyzovat dopady změn probíhajících v rámci tzv. čtvrté průmyslové revoluce na zaměstnanost ve vybraných podnicích v České republice.
Impacts of Industry 4.0 on employment in the Czech Republic
Keywords: Průmysl 4.0; automatizace; digitalizace; zaměstnanost; výroba; ŠKODA AUTO a.s.; Siemens s.r.o.; Industry 4.0; automation; digitization; employment; production; ŠKODA AUTO a.s.; Siemens s.r.o.