Marketingový mix vybraného podniku - Odstrčilová, Natalia (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu marketingového mixu v hotelu Elegance. První část bakalářské práce se zabývá vymezením základních teoretických pojmů. Druhá část se věnuje popisu a analýze marketingového mixu hotelu Elegance, situační analýze prostředí a návrhům a doporučením pro hotel. Závěr práce shrnuje, co je cílem práce a jak se tento cíl podařilo naplnit.
Marketing mix of selected company
Keywords: marketing; marketingový mix; služby; produkty; PEST analýza; SWOT analýza; marketing; marketing mix; services; products; PEST analysis; SWOT analysis