Vstup železniční dopravy do dopravní obsluhy logistických systémů ČR - Koníček, Rostislav (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce mapuje využití a možnosti železniční dopravy v ČR a nabízí návrh začlenění železniční dopravy do logistických systémů ČR.
Entrance railage into traffic attendance logistics system ČR
Keywords: železniční doprava; Česko; logistické systémy; Logistika; technologie