Návrh bezdrátové sítě v malé firmě - Semrád, Petr (Univerzita Pardubice, 2012)
Obsahem bakalářské práce je porozumět problematice kvalitního návrhu bezdrátové sítě a správně rozmístit jednotlivé přístupové body v malé až středně velké firmě. Důležitým bodem je také vytvořenou podnikovou síť správně nastavit a co nejlépe zabezpečit vůči zneužití od neoprávněných osob.
Design of wireless network in a small company
Keywords: Cisco; bezdrátový směrovač; přepínač; přístupový bod; IEEE; autentizace; server; firewall; síťová bezpečnost; wireless router; switch; access point; authentication; network security