Expresivní terapie ve speciální pedagogice - Fuxová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je věnována expresivním terapiím - tedy terapiím používající pro své léčebné účinky sebevyjádření, umění a spontánnost. Vysvětluje náplň, cíle a historii jednotlivých terapií.
Expressive therapy in special education
Keywords: expresivní terapie; arteterapie; ergoterapie; dramaterapie; muzikoterapie; zooterapie; canisterapie; hipoterapie; felinoterapie; expressive therapy; artetherapy; ergotherapy; dramatherapy; music therapy; zootherapy; canistherapy; hippotherapy; felinotherapy