Výdaje na životní prostředí v Liberci, Pardubicích, Hradci Králové - Koreň, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem práce je definovat základní pojmy, které se životního prostředí týkají a porovnat výdaje na životní prostředí v Liberci, Pardubicích a Hradci Králové.
Keywords: Životní prostředí; ekologie; ochrana; výdaje rozpočtu; Liberec; Pardubice; Hradec Králové