Imobilizace enzymu galaktózaoxidázy na hydrazidový derivát perlové celulózy - Šutajová, Markéta (Univerzita Pardubice, 1998)
Aktivní enzym galaktózaoxidáza byl po chemické oxidaci jodistanem sodným v přítomnosti katalýzy imobilizován na hydrazidový derivát perlové celulózy a byla stanovena jeho aktivita.
Immobilization of the enzyme galactose oxidase to the hydrazide derivative of bead cellulose
Keywords: galaktosaoxidasa; jodistanová oxidace; imobilizace