Zefektivnění skladového hospodářství ve vybrané firmě - Zaplatílek, Radek (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá zefektivněním skladového hospodářství a zlepšení současného stavu skladování ve společnosti Walraven, s.r.o. Práce je zaměřena na skladování ve výrobním skladu v Čisté u Horek a v externím skladu v Lázních Bělohrad. Je proveden výčet zjištěných nedostatků ve skladování v těchto objektech a vytvořen návrh nového skladu v Čisté u Horek. Dále je pomocí multikriteriální analýzy proveden výběr vysokozdvižného vozíku.
Efficiency improvement of warehouse economy in selected company
Keywords: manipulační jednotka; sklad; skladování; svitek; vysokozdvižný vozík; manipulation unit; warehouse; storage; scroll; forklifts