Systém evidence a řízení práce ve firmě - Zelený, Petr (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce se zabývá problematikou využití softwarových nástrojů pro komunikaci, řízení a evidenci práce ve firmě. Obsahem teoretické části práce je přehled a porovnání softwarových nástrojů řešících tuto problematiku. Praktická část je věnována implementaci vlastního manažerského systému, jehož návrh vznikl na základě analýz provedených v teoretické části této práce.
Work management and work registration system
Keywords: manažerské informační systémy; Java; MySQL; řízení práce; ekonomické systémy; MIS; management system; work management; economic systems