Aplikace pro hromadné odesílání elektronických zpráv - Hanč, Michal (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce je věnována hromadnému rozesílání elektronických zpráv pomocí specializovaných aplikací. První část je zaměřena na úvod do problematiky, kde jsou definovány základní pojmy jako například spam či newsletter spolu s jeho legislativou. Dále porovnává současné řešení aplikací pro hromadnou elektronickou korespondenci jak placených, tak neplacených. Nakonec je navržena a implementována vlastní webová aplikace pro hromadnou elektronickou korespondenci.
Web application for mass electronic mailing
Keywords: newsletter; spam; legislation of newsletter; web application; mass electronic mailing; legislativa obchodního sdělení; webová aplikace; hromadné rozesílání elektronických zpráv