Strategický management vybraného podniku - Snítilová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na téma Strategický management vybraného podniku. První část je věnována teoretické problematice daného tématu. Druhá část práce se zabývá představením podniku a strategickou analýzou vybraného podniku. Závěr práce zahrnuje celkové zhodnocení strategického managementu a návrhy na zlepšení vybraného podniku
Strategic management of the selected company
Keywords: strategický management; strategická východiska; strategická analýza; okolí podniku; strategic management; strategic starting points; strategic analysis; company environment