Testování kvality reprodukce barevných předloh kopírovacím zařízením - Hurdálek, Ladislav (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce je zaměřena na barevná kopírovací zařízení, kvalitu tisku kopií a hodnocení kopie. K tomu byly použity spektrofotometrie, denzitometrie a digitální analýza obrazu.
Testing quality of color copier reproduction
Keywords: barevná kopírovací zařízení; elektromagnetická vrstva; barevné prostory; vnímání barvy; kvalita tisku; digitální analýza obrazu