Jednotka čidla NOx - Sládeček, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá řešením návrhu nízkospotřebního čidla řízeného mikroprocesorem firmy STMicroelectronics. Vhodně zvoleným algoritmem pro vyhodnocení dat ze senzoru a posláním těchto dat do PC. V praktické části pak konkrétním návrhem desky a jejím programováním v jazyce C.
Sensor unit of NOx
Keywords: senzory; NOx; STMicroelectronics; nízká spotřeba; sensors; NOx; STMicroelectronics; low consumption