Simulace exhalací automobilu při jízdním cyklu na dynamometru - Svoboda, Libor (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato diplomová práce se zabývá simulací exhalací automobilu při jízdním cyklu na dynamometru. V úvodu je popsáno složení výfukových plynů a emisní normy EU. Další část popisuje postup samotné simulace. Simulace je vytvořena v programu MS Excel. V závěru je prezentována simulace na konkrétním příkladu.
Simulation of vehicle exhalation in the driving cycle on the dynamometer
Keywords: emise; simulace; jízdní cykly; paliva; emissions; simulation; driving cycles; fuels