Elektronické systémy v autumobilech - Plůcha, Martin (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem této práce je vytvoření webové prezentace na téma elektronických automobilových systémů využívaných v současných automobilech. Součástí webové stránky je vzdělávací test vhodný k otestování znalostí problematiky automobilových systémů. Současně je věnována pozornost propagaci stránek a zpracování statistik přístupů. Další část práce je zaměřena na zkoumání vlivu zavádění systémů do povinné výbavy na bezpečnost provozu, zejména na počet nehod, zraněných a usmrcených osob.
Electronical automotive systems
Keywords: automobilové systémy; elektronické řízení; legislativa EU; bezpečnost provozu; statistiky nehodovosti; webová prezentace; automotive systems; electronic kontrol; EU legislation; traffic safety; accident statistics; website