Datové informace v sociálních službách jako klíčový aktér sociální politiky - Janebová, Jana (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce je zaměřena na problematiku datové základny v sociálních službách. Nejprve se zabývá obecně sociální politikou, sociálními službami a komunitním plánováním. Dále pak podrobněji analyzuje aktuální stav datové základny v sociálních službách na území města Pardubice a navrhuje efektivnější model systému sběru dat s ohledem na potřeby plánování místní sociální politiky.
Data base in social services as the key factor in social policy
Keywords: sociální politika; sociální služby; komunitní plánování; sběr dat; datová základna; social policy; social services; community planning; data collection; data base