Strategie řízení lidských zdrojů ve společnosti AGROFERT HOLDING, a.s. - Kopřivová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato diplomová práce se věnuje strategii řízení lidských zdrojů v jedné z dceřiných společností AGROFERT HOLDING, a.s. Nejprve objasňuje související základní pojmy a dále se věnuje dílčím personálním činnostem. Je tu popsána společnost AGROFERT HOLDING, a.s. a její dceřiná společnost NAVOS, a.s. Navazuje charakteristika stavu společnosti a podle toho jsou formulovány kroky k její restrukturalizaci po fúzi. Poté jsou rozebírány jednotlivé personální činnosti a je navrženo jejich sjednocení a zefektivnění.
Human resources management strategy of the AGROFERT HOLDING company
Keywords: řízení lidských zdrojů; strategie; personální činnosti; AGROFERT; NAVOS; human resources management; strategy; human resource activities; AGROFERT; NAVOS